Bröllop

Letar ni efter en bröllopsflorist?

Då har ni kommit rätt!

Jag hjälper er med blommorna till ert bröllop. Men jag hjälper er inte bara med blommorna till er stora dag. Jag går helt och hållet in för att hitta den rätta känslan och hitta blommor som matchar den känsla ni vill ha på bröllopet. Oavsett om ni vill ha ett klassiskt bröllop, att blommorna ska matcha i färg med skor/klänning eller om ni har ett temabröllop. Jag tar fram de blommor som matchar den känsla ni vill ha.

För mig är bra kvalitet viktigt. Både att blommorna är av bra kvalitet, men också mitt arbete när jag jobbar med blommorna.

Utifrån den känsla som ni vill ska genomsyra bröllopet så tar jag fram och skräddarsyr en design och skapar blomsterkreationer utifrån det.

Hur går det till?

Det är vanligt att man tar en första kontakt och bokar mig som bröllopsflorist ca 6-12 månader innan bröllopet, men det går bra senare eller tidigare också. Men för att jag inte redan ska vara fullbokad ert datum är det bra att vara ute i god tid.

Sedan diskuterar vi och sätter detaljerna längre fram, antingen över en kopp te eller kaffe i min ateljé och/eller genom mail/telefon, det som passar bäst för er. Vi diskuterar olika idéer och jag lämnar en offert med förslag och priser som ni får godkänna.

Vad kostar det?

Det är svårt att säga ett pris bara sådär då priset beror på många olika faktorer. Ska ni ha ett stort eller litet bröllop? Hur mycket vill ni smycka kyrkan eller vigselplatsen? Vill ni gå ”all in” på festdukningen? Priset beror också på vilken sorts blommor man använder, om de är i säsong eller ej och hur tidskrävande arbetet är. Men vanligen brukar jag göra brudbuketter från 1500 kr och uppåt, även om jag såklart kan göra buketter till andra prisklasser också.

När ska ni boka mig som er florist?

Boka mig så snart som möjligt för att säkra ert datum, sedan diskuterar vi och sätter detaljerna längre fram.

Boka mig som er bröllopsflorist här.

Fotograf: Anna Jarlhäll